Duldy și campania electorală

Duldy nu-si poate sustine prezidentiabilul preferat doar daca isi bate joc de ceilalti. Asa stie el: daca nu are ce laude sa-i aduca preferatului lui, atunci mai bine sa rada de ceilalti.

Si pana acolo poate Duldy sa coboare in nemintoșenia lui (deși lui i se pare ca-i dovada de creativitate) incat sa faca haz de numele celorlati.

Asta e cea mai ordinara bataie de joc: sa faci misto de ceea ce nu omul si-a ales. Sa zicem ca intelegem ca te amuza prostia cuiva, ca te amuza situatiile ironice in care este pus datorita alegerilor paguboase pe care le-a facut. Am putea intelege chiar o porecla amuzanta care i se poate da cuiva nesuferit. Dar de ce ai rade de numele lui? Ca pe nimeni nu ne-a intrebat cineva daca vrem sa ni dea la nastere cutare sau cutare nume.

Dar poate asta e din pricina ca pe el il cheama Duldian si nu l-a intrebat nimeni daca ii place sau nu acest nume. Refuleaza si el cand are ocazia. Cine mai stie?…

Duldy macar are o scuza: el atata poate…

Una peste alta, daca asta face politica din om, daca in halul asta poate suci mintile cuiva, atunci eu am un motiv in plus pentru care e bine sa nu ma bag in mocirla asta.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.