This page was exported from AlexB.ro [ http://www.alexb.ro ]
Export date: Mon Jan 27 2:09:26 2020 / +0000 GMT

Egipt 2019 - Stațiunea noastră
Cam asa arata resortul nostru. Pozele sunt facute imediat dupa rasarit, de aceea nu este tipenie de om.

A fost primul loc unde am venit in contact cu amabilitatea egipteanului bișnițar. Imediat dupa ce am ajuns ni s-a prezentat unul de la hotel, un domn foarte cumsecade cu o oportunitate de nerefuzat: pentru 20 de euro / apartament poate aranja sa ne dea apartamente cu vedere spre interiorul resortului, spre piscina. Dupa ce am facut bișnița asta, am realizat ca TOATE apartamentele sunt cu vedere spre interiorul resortului. Noh bine, 1-0 pentru egiptean.

Era amenajat un restaurant cu specific beduinesc. Nu aveau mancare vegetariana. Pai, gasesti tu rosii si salata in desert?!

Imi place sa fac poze la apus. Dar cum iesirea noastra la mare era spre est, am inlocuit pozele de la apus, cu poze de la rasarit.

Ai zice ca-i tot cam asa, tot un fel de apus. Hmmm, ca sa faci poze la apus nu-i musai totusi sa te trezesti la 5:00 AM. Dar a meritat! Pozele sunt facute pe plaja resortului nostru.

Resort care se numea ca in poza de mai jos. Mai multe nu spun despre ei, dar daca va fi o data viitoare in Egipt vom cauta alt resort. Nu ca ar fi fost rau, ci pentru ca se putea mai bine.

 

 


Post date: 2019-09-16 08:57:27
Post date GMT: 2019-09-16 05:57:27

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com