Păţania cu tenişii stângi

O pățanie mai veche, dar merita povestita….

Ne pregateam sa mergem la Sibiu. Inainte sa plecam din Cluuj, sotia si-a gasit o pereche de tenisi tare faini intr-un magazin. In drum spre Sibiu, din cand in cand isi amintea sa-mi impartaseaca bucuria ca a gasit asemenea tenisi faini. Și bineinteles, la reducere! Pentru ca daca-i reducere, e pacat sa nu profiti.

Baiu’ a fost ca in Sibiu cand s-a uitat la ei erau amandoi tenisii pentru piciorul stang. O pereche de tenisi stângi, cum ar veni.

Ne-am uitat pe net sa gasim numarul de telefon de la magazinul de unde ii cumparase, dar era afisat doar un numar de telefon din alta locatie (tot din Cluj). Noh, nu-i nimic: sunam in Sibiu, la aceeasi firma. Domnita din Sibiu a fost de treaba: i-ar fi schimbat, dar nu aveau in stoc. Oameni de treaba, cum ar veni.

I-am cerut numarul magazinului din Cluj; ne-a dat numarul care era pe net – aceeasi firma, dar in alta locatie.

Bun, sunam in Cluj:

– Buna ziua. Avem o problema. Bla bla bla. Dati-mi va rog numarul de la celalalt magazin din Cluj.

– Da, sigur. Notati.

Sotia cu telefonul, eu notam. Vad ca imi da ACELASI numar pe care sunasem, dar speram ca ultima cifra va fi diferita. Neah. : )) Hihihi si hahaha – si noi, si ea. Ne da pana la urma numărul de la magazinul cu pricina.

Sunam, le spunem de problema, ne spune că-i putem schimba la magazin când ne întoarcem în Cluuuj… Si-si cer scuze, ca e greseala lor, cum ar veni.

În câteva zile ne inființăm la magazin. Am intrat de data asta și eu, eram curios cum se rezolva între femei chestiunile de genul ăsta.

Ii povestește soția fetei de acolo toată pățania, in timp ce eu stateam si ma amuzam de pe margine, fireste.

– Aaa, da. Îmi amintesc, zice fata.

Si o striga pe colega ei sa caute în magazie perechea de teniși drepți. Ca sa le desperecheze și sa le împerecheze cum trebuie, cum ar veni.

Si cauta in magazie, si cauta, si cauta… Si nu gaseste. Si la un moment dat, zice:

– Poate ca-s la raft.

Deci, sa clarificam: fetele au crezut ca acum daca tot au vandut o pereche de tenisi stangi, poate mai gasesc pe cineva sa cumpere o pereche de tenisi drepti, cum ar veni.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.