Vis in vis in vis

1. In noaptea zilei in care sotia isi schimbase telefonul iPhone-ul, am vazut cum ca as fi pe un camp pe-al carui cer erau multe, muuulte avioane. M-am gandit sa le fac o poza, dar cand sa le fac poza, pe ecranul telefonului zburatoarele aratau mult mai aproape. Mi-am zis ca nu stiu eu lucra cu el si ca precis am dat pe undeva zoom fara sa vreau. Dar im momentul imediat urmator, am observat ca avioanele cadeau de fapt – avioane cazatoare. Unele cadeau in dreapta mea, altele in stanga. Nici nu mai stiam cum sa ma feresc de ele. Am reusit totusi sa fac cateva poze. Nu am apucat sa vad daca am prins sau nu ceva in poze pentru ca m-am trezit.

2. Dupa ce am adormit la loc, am vazut cum ca ma gandeam la primul vis. Stiam ca primul a fost vis, stiam ca as fi vrut sa vad pozele pe care le-am facut. Si atunci mi-a venit IDEEA: ce-ar fi daca ar face cineva o aplicatie pentru iPhone cu care sa poti face poza cand visezi ceva, dar dupa ce te trezesti poza sa-ti ramana in telefon? Si m-am trezit din nou. M-am amuzat un pic ce idei nastrusnice pot trece prin mintea omului cand doarme.

3. Si din nou am adormit. Si din nou am vazut ca stiam ca primele doua au fost vise. Dar de data se facea ca scriam pe blog ce mi s-a intamplat. Asa, ca sa stie tot internetul ce destept sunt eu cand dorm.

Si-acuma te intreb pe tine, stimate cititor:
Oare unde sa fie granita dintre vise si visuri?
Caci ultimul, iata, s-a implinit!

PS. Despre vise vs visuri: https://anonimov.ro/vis-vise-si-visuri/

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.