Clienții :: de la frustrare la multumire

Sa zicem ca vrei sa cumperi ceva online, o tableta sa presupunem.

Sa zicem ca ai vrea sa fie ieftina și buna. Ești roman, asadar! Și vrei sa și arate bine! În cazul acesta, te-ai putea orienta spre Evolio. Chiar au chestii super faine și foarte ieftine! Vezi evolioshop.com.

Și sa mai spunem ca te-ai hotărât ce tableta sa cumperi încurajat / ajutat fiind și de cei de la suport online (de pe evoloioshop.com). Bravo lor! Știu sa își facă treaba.

DAR se întâmplă ca produsul comandat sa nu funcționeze chiar optim. Se poate întâmpla oricui, nu-i un capăt de lume.

Ce faci atunci? Cel mai la îndemână este sa scrii pe chat la suport online, ei vor vor zice sa trimiți un email “la clienții de la suport”. Trimiți un mail, nimic… Stai ca pe ace. După câteva zile revii la chat pe site, iar te trimit sa scrii email! Scrii un email un pic mai suparat. Dar te si întrebi ce ai răspunde dacă te-ar intreba: “dar ce-ai vreau sa facă de banii astia? doar n-ai vrea sa facă și de mancare!”

Și acuma-i acum. Ți se răspunde sa trimiți produsul comandat înapoi pentru “verificare/înlocuire”. În plus ti se promite: “Aceasta situație se va remedia rapid”.

Ceea ce se și intampla! În doua zile primești produsul înapoi și va merge brici de data asta! Și devii un client multumit! Foarte multumit!

Și atunci stai și te gandesti: Care a fost cheia pentru a trece de la frustrare la multumire?

Cum ziceam: de întâmplat se poate întâmpla oricui sa cumpere un produs care nu merge chiar după cum s-ar aștepta… și e normal sa fii frustrat. Dar frustrarea poate fi amplificata de oamenii care-ți dau impresia ca nu le pasa de problema ta, când tu de fapt știi ca nu exista probleme mai mari în Univers!

Îți zic eu care-i secretul, omule bun: e bine sa nimereasca emailul tău la o femeie! Pentru ca o femeie când are de rezolvat o problema, apoi o rezolva, tată!

Ce legătură are cu povestea de mai sus? Are! Cea care a răspuns la al doilea email a fost o femeie. Nu dam nume: Diana. Sa ne traiesti!

Și chiar asa! Recomand călduros produsele Evolio. Cel puțin pana acuma sunt multumit. Foarte multumit!

Comentarii Facebook

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.