This page was exported from AlexB.ro [ http://www.alexb.ro ]
Export date: Wed Nov 13 22:02:16 2019 / +0000 GMT

Semafoare pe DN76/E79 :: Idei de activitățiEsti in trafic pe vestitul Drum National 76 (Dezastrul National 76) / European 79, drum vesnic in lucru. Stai minute in sir la semafoare. Daca s-ar lucra, ai putea vedea lucruri interesante poate. Dar cum nu se lucreaza deloc, n-ai ce sa vezi.

Ce-ai putea face asteptand la semafoare? Iata cate ceva din ceea ce fac eu:

1. Ceva util:  Poti sa-ti citesti email-urile. Poti chiar raspunde la mesaje. Ai zice ca nu-i cine stie ce... Ei, bine, nu mai trebuie sa pierzi alt timp facand asta. Poti sa-l folosesti pe acesta care-l ai acum.

2. Ceva placut: In loc sa te enervezi pe coada calului care a rasarit in reparatii, in loc sa te miri despre nerostul semafoarelor care-s puse si unde n-ar fi nevoie, ai putea sa privesti in dreapta sau in stanga. Natura este frumoasa, in unele locuri chiar extraordinara. O sa-ti pice bine sa-ti odihnesti ochii pe un peisaj fain, si de ce n-ai avea o amintire frumoasa de la... semafor? Poza de mai jos este facuta asteptand la un semafor:

natura semafor

3. Ceva haios: Avand masini atat in fata, cat si in spate, ce-ar fi sa-ti speli parbrizul si luneta? O sa te amuzi copios vazand cum si ceilalti, atat din fata cat si din spate, isi dau seama ca si lor le-ar prinde bine.

 

 


Post date: 2014-08-31 20:55:25
Post date GMT: 2014-08-31 17:55:25

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com