(a)normalități :: programatorii și mașinile

Cunosc un mare programator (1.90 m, deci era mare, da?) căruia ii placea ca marca de masina, alta si nimic, decat MATIZ (stii tu… masina din aia care oricum o intorci tot atata e de lunga). Si de aia si-a cumparat!

Dar nu si-a cumparat-o pentru a veni cu ea la birou in loc de a veni cu bicicleta pe timp de ploaie, ci pentru a merge cu ea la munte. IARNA!

Si cum sa o testeze daca poate dormi in ea? Cel mai bun test – nu ai sa banuiesti – a fost sa doarma o noapte in fata blocului. Si a venit bucuros a doua zi la lucru, exprimand astfel faptul ca testul a fost incununat de succes.

 

Si mai stiu ca acelasi programator si-a cumparat un sac de dormit izolat termic despre care se zicea ca rezista la -27 de grade. Si cum sa-l testeze? Cel mai bine – ar trebui acum sa intuiesti – sa doarma o noapte de iarna la -15 grade in masina, in fata blocului, evident.

 

Si mai stiu ceva programatori care au fost gata sa faca ture prin urbe pentru a cauta un loc scutit de ploaie pentru a putea cina in pace si liniste, dar tot in masina e mai fain.

 

Gata.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.