Dieta şi bicicleta

Am avut azi vara (prin august – septembire) o perioada de 40 de zile în care am mâncat doar crudități. Sunt unii care vorbesc despre o astfel de “dieta” ca despre un SF, cu o uimire sora cu misticismul pentru rezultatele pe care le are.

Pentru ca ne plac cifrele, hai sa vedem cateva lucruri masurabile:

* Viteza :: inainte sa mananc numai crud, faceam o tura de “acasa-birou” cu bicicleta cu o viteza medie de 16-17 km/h; imediat cum am inceput sa mananc crud, viteza a crescut la 21-22 km/h media.

* Timp :: inainte sa mananc doar cruditati, faceam o tura de Paleu intr-o ora si 20 minute; dupa ce am inceput sa mananc crud, a scazut timpul la vreo ora.

* Rezistenta :: cand mancam si altceva decat crud, in timpul unei ture de Beius – Oradea (aprox. 70 km), faceam vreo 4-5 opriri (dealuri multe :D); dupa ce am renuntat la fierturi, am facut Beius – Oradea cu prelungire (75 km) fara oprire, fara sa pun piciorul jos!

* Greutate :: dupa ce am inceput sa mananc crud, cele doua roti au avut de purtat cu 7 kg mai putin! (iti dai tu seama? :D)

Nu-i asa ca cifrele sunt concludente?

Ah, inca ceva… Oare cele de mai sus nu se datoreaza faptului ca am schimbat bicicleta? Mi-am procurat una mai buna, cu viteze mai multe si cu fix 7 kg mai usora…

Cu siguranta, da! :))

Comentarii Facebook

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.