• RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Dieta şi bicicleta

AlexB marți, 17 decembrie 2013, 21:43 4 comentarii

Am avut azi vara (prin august – septembire) o perioada de 40 de zile în care am mâncat doar crudități. Sunt unii care vorbesc despre o astfel de “dieta” ca despre un SF, cu o uimire sora cu misticismul pentru rezultatele pe care le are.

Pentru ca ne plac cifrele, hai sa vedem cateva lucruri masurabile:

* Viteza :: inainte sa mananc numai crud, faceam o tura de “acasa-birou” cu bicicleta cu o viteza medie de 16-17 km/h; imediat cum am inceput sa mananc crud, viteza a crescut la 21-22 km/h media.

* Timp :: inainte sa mananc doar cruditati, faceam o tura de Paleu intr-o ora si 20 minute; dupa ce am inceput sa mananc crud, a scazut timpul la vreo ora.

* Rezistenta :: cand mancam si altceva decat crud, in timpul unei ture de Beius – Oradea (aprox. 70 km), faceam vreo 4-5 opriri (dealuri multe :D); dupa ce am renuntat la fierturi, am facut Beius – Oradea cu prelungire (75 km) fara oprire, fara sa pun piciorul jos!

* Greutate :: dupa ce am inceput sa mananc crud, cele doua roti au avut de purtat cu 7 kg mai putin! (iti dai tu seama? :D)

Nu-i asa ca cifrele sunt concludente?

Ah, inca ceva… Oare cele de mai sus nu se datoreaza faptului ca am schimbat bicicleta? Mi-am procurat una mai buna, cu viteze mai multe si cu fix 7 kg mai usora…

Cu siguranta, da! :))

   

Comentarii Facebook
Publicat in: Săgeţi şi ghimpi

4 comentarii pana acum. Si tu poti sa comentezi!

 1. pollianna spune:

  dau eu nu cu seamă ăștia 7 km mai ușor :)) =p

 2. AlexB spune:

  da! problema veche. =)) nu recitesc ce-mi debiteaza mintea. :D multumesc pentru correctare!

 3. pollianna spune:

  :)) cred că asta o fac și eu, dar am crezut inițial că au scris intenționat, pentru amuzament =)

 4. AlexB spune:

  Nu, nu! :)) Nu glumim cu astfel de lucruri. Chiar la subiectul in cauza nu trebuie sa existe dubii… Sa fie clar tuturor amatorilor de slabit. :))