Aceeaşi pădădie cu altă denumire

Cu mai bine de 10 ani in urma m-ai vazut culegand păpădie si m-ai intrebat ce fac cu ea. Cand ai auzit ca mananc salata de papadie, ti-ai tras niste cruci din frunte pana in buric si mi-ai zis: “Cum sa mananci, bă, buruieni?!”.

Trecut-au anii si iacata ca se face mare reclama la rucola. Plina-i lumea de rucola acum! Si te simti in sfere inalte de cunoastere din pricina ca mananci rucola. Si stii cat e de sanatoasa, si stii sa recomanzi altora, si stii multe.

Acuma, in afara de faptul ca ti-a cules-o nu stiu cine de nu stiu unde si o iei din supermarket, ce are in plus fata de o papadie proaspata culeasa de mana ta din gradina?

Numa’ intreb…

Comentarii Facebook

3 Comments

  • ehe…exact cum targu de la Negreni era pana acum 1 an : targ de vechituri iar anu asta distinse doamne s-au postat cu poze de acolo sub titulatura : targ vintage !

  • “…in afara de faptul ca ti-a cules-o nu stiu cine de nu stiu unde si o iei din supermarket, ce are in plus fata de o papadie proaspata culeasa de mana ta din gradina?”

    Are in plus ca… te costa bani… (la fel ca si apa imbuteliata in sticle de plastic, care nu are nimic in plus fata de apa pe care o bei din orice fintina…)… Dar FITZELE costa, nu?…

  • Re. tirg de vechituri = tirg vintage

    Prin analogie: mizgaleala = pictura abstracta

    (…adica… talentul tau artistic consta, nu in aspectul estetic al cacalelii pe care-o aplici pe pinza… ci in… cit de sugestiv e TITLUL pe care i-l dai…)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.