• RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Traseu de biciclit (pe) lângă Oradea

AlexB marți, 23 aprilie 2013, 23:00 5 comentarii

Daca esti din Oradea si iti place sa folosesti bicicleta, iti recomand un traseu care-mi place.

Sa ziceam ca pornesti de undeva din centru: o iei pe Gheorghe Doja, treci de Spitalul judetean, apoi stanga spre Saldabagiu de munte, treci pe langa lacul de la Paleu, pe urma prin localitatea Paleu, cobori pe serpentine, urmand sa “aterizezi” in Rogerius.

Aproximativ 17-18 km, traseu relativ usor, drum relativ bun, netultuburat de multe masini. Ai si de urcat, ai si de coborat. Numa’ bun dupa o zi de stat in birou.

Poti asculta cantec de pasari, dar totodata recomand sa ai la tine si “Apocalipsa”. ;)

Pun o harta cu traseul si vreo doua poze. Click aici pentru harta: http://goo.gl/maps/ntDcD

harta

panorabasaldabagiu2

paleu

Bonus: un video facut azi de pe bicicleta, in coborare spre lac. Nu te speria, nu te bucura – n-am patit nimic. :D Dar e drept: trebuie sa caut solutii mai bune pentru filmare… Oare sa tin camera in gura?

Am fost si anul trecut pe acolo. Cateva poze de atunci poti vedea aici: http://www.alexb.ro/2012/07/lac-masina-garsoniera/

Asadar, cand mai mergem? Vii si tu, da?

   

Comentarii Facebook

5 comentarii pana acum. Si tu poti sa comentezi!

 1. Paul Sinpetrean spune:

  Pentru o filmare mai buna. http://gopro.com/

 2. danielpghe spune:

  poti sa iti faci un sistem de prindere pe ghidon. daca e o camera compacta, iei piciorusul de la trepied si-l montezi la camera si cu 2 wire clips o prinzi de ghidon. ;)

 3. AlexB spune:

  @danielpghe:

  Da, m-am gandit la asta. Ramane de vazut daca filmeaza ok de la trepidaţii. Adevarul este ca nu am fost pregatit sa filmez, ideea mi-a venit la fata locului.

  http://www.alexb.ro/2012/08/video-drum-in-bihor/ :: aici era prinsa de parbriz, si din cauza trepidatiei pierdea focusul.

 4. danielpghe spune:

  cand ai chef filmam cu a mea. da-mi un buzz.

 5. AlexB spune:

  Cred ca o sa incerc sa filmez si cu telefonul (am suport pentru telefon)… desi ma indoiesc ca o sa iasa ceva cat de cat.