• RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Ferice de cine citeşte!

AlexB miercuri, 2 ianuarie 2013, 18:24 2 comentarii

Pentru ca e inceput de an, este momentul sa ne hotaram sa citim Biblia in anul care ne sta in fata.

Anul acesta am ales o metoda mai aparte: Mi-am facut o lista cu cartile si capitolele Bibliei si voi citi dupa cum am placerea sa citesc. Dupa ce citesc un capitol, il marchez ca citit incercuindu-l. Ceva imi spune ca o sa termin de incercuit capitolele inainte sa termin anul. Vom vedea.

In speranta ca va fi utila si altora o asemenea lista, o postez aici. Se printeaza pe un A5, pe ambele parti. Se indoaie in doua, astfel fiind potrivita pentru orice Biblie.

Download PDF: Plan citire Biblia 2013 (451 downloads)

Nu am ales un plan de citire la rand si pentru ca anul trecut nu s-a mai alaturat nimeni “proiectului”. Acuma-s doi ani am pornit multi, si au ajuns la capat foarte putini. Plicticos probabil…

Oricum, daca exista cineva care doreste sa citeasca/studieze Biblia sau anumite carti din ea cu cineva, sunt dispus cu bucurie sa citim impreuna! Doar ziceti-mi!

Ferice de cine citeste si de cei ce asculta cuvintele acestei prorocii si pazesc lucrurile scrise in ea! Caci vremea este aproape! (Apoc. 1:3)

(Multumesc pentru idee, Ioana M)

   

Comentarii Facebook

2 comentarii pana acum. Si tu poti sa comentezi!

 1. Geta Oana spune:

  Eu merg totusi pe planul citirii Bibliei la rand, imi este greu sa cred ca pe sarite voi putea sa o termin, mai ales din cauza faptului ca Biblia mea este arhisubliniata si incercuita!In 2012 am reusit sa citesc Biblia de doua ori : planul normal plus Biblia in 90 de zile. Planul tau pare interesant pentru cei ce considera plicticoasa prima varianta!! Succes tie cu noul plan , si fie ca la sfrasitul lui 2012 sa fie gata Biblia pentru noi toti!!

 2. AlexB spune:

  Dincolo de planuri si metode, important este s-o citim. Si eu am citit-o in 2011 in 40 de zile: http://www.alexb.ro/2011/05/40-de-zile-30-de-pagini/ :)

  Studiu placut!