• RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Şofer grăbit

AlexB duminică, 16 decembrie 2012, 21:40 3 comentarii

Consider ca nu merg cu masina aidoma unui melc… In ciuda acestui fapt, vine el din spate, ca racheta. Depaseste masina din spatele meu, se infige intre noi. Cel pe care il depaseste claxoneaza mai mult a injuratura, decat a salut prietenesc.

Incearca sa ma depaseasca de cateva ori. Il simt agitat. Imi face de de cateva ori cu farurile, dar ce vina am eu ca din fata vin masini?! Probabil trebuia sa am masina dotata cu un buton pe care daca-l apas sa se ridice sus sau se infiga in pamant ca sa poata el trece…

Marturisesc ca la un moment dat am crezut ca-i bucurestean… :))

Reuseste sa ma depaseasca la un moment dat, moment in care imi dau seama si care era motivul grabei lui: el tinea neaparat sa evanghelizeze cat mai multi oameni! De aceea trebuia sa depaseasca pe cat mai multi.

Si, ca in evul mediu, dom’le, o gramada il prigoneau si ii impieducau lucrarea de propovaduire!

   

Comentarii Facebook

3 comentarii pana acum. Si tu poti sa comentezi!

 1. Robert Deletanche spune:

  Putin jignitor pentru bucuresteni, dar asta probabil din cauza unei pareri prea inalte despre tine si locul in care locuiesti…

 2. paul spune:

  asta da evanghelizare ….insa sa presupunem ca in goana lui de a “evagheliza” nimerea in botul altei masini …cum se numea atunci ca evanghelizare nu prea cred ca se mai poate numi…. daca tot punem astfel de versete pe masina ar fi bine si sa le aplicam sau asta suna la altii ?

 3. AlexB spune:

  @Robert: Nu eu am facut studii de genul acesta: http://www.agenda.ro/soferii-bucuresteni-sunt-printre-cei-mai-indisciplinati-din-lume/203632 :)

  Si internetul e plin despre cum conduc bucurestenii. :)