Tastele neglijate…

Sunt unele taste pe care le ai pe tastatura  si pe care nu le prea bagi tu in seama… Pe de alta parte, este o tasta pe care o prea bagi in seama. Oare, in sufletul lor de taste de calculator, cum se simt cand vad o asemenea discriminare?!

Pentru a-ti da seama despre ce vorbesc, iau la intamplare un text dintr-o carte la intamplare, “Mistica numerelor“:

Asa cum numarul zecimal 999 precede numarul zecimal 1000, numarul septimal 666 precede numarul septimal 1000. Aceste doua numere septimale joaca un mare rol in observatiile facute asupra timpului in cadrul  Misterelor din trecut.

In rugaciunea domneasca sau Tatal Nostru, care este adanc inradacinata in traditiile misterelor, anumite cereri au un caracter ce corespunde cu exactitate calitatilor primelor sapte numere. Am avea un ghid spiritual de incredere daca ne-am inspira din felul de a fi al primelor sapte numere in cererile corespunzatoare ale acestei rugaciuni fundamentale a intelepciunii crestine. A sasea rugaminte spune: “Si nu ne duce pe noi in ispita”, iar a saptea si ultima: “Ci ne izbaveste de cel rau”. Cu aceste doua cereri ne aflam in aceeasi spiritualitate care ne vorbeste de cele doua grade de existenta 666 si 1000 din Apocalipsa.

Stii cum ar arata textul asta scris de tine?

Cam asa:

asa cum numarul zecimal 999 precede numarul zecimal 1000 numarul septimal 666 precede numarul septimal 1000 aceste doua numere septimale joaca un mare rol in observatiile facute asupra timpului in cadrul misterelor din trecut in rugaciunea domneasca sau tatal nostru care este adanc inradacinata in traditiile misterelor anumite cereri au un caracter ce corespunde cu exactitate calitatilor primelor sapte numere am avea un ghid spiritual de incredere daca ne-am inspira din felul de a fi al primelor sapte numere in cererile corespunzatoare ale acestei rugaciuni fundamentale a intelepciunii crestine a sasea rugaminte spune si nu ne duce pe noi in ispita iar a saptea si ultima ci ne izbaveste de cel rau cu aceste doua cereri ne aflam in aceeasi spiritualitate care ne vorbeste de cele doua grade de existenta 666 si 1000 din apocalipsa

Adica n-ai tu nici o treaba cu SHIFT-ul si cu tastele cu puricii acelea pe ele, semne de punctuatie. In plus, faci economie de spatiu. Si ce sa mai zic: daca nu toti sunt ca tine, ce risipa de taste s-a facut!

Insa, ai facut o descoperire magica. Ai vazut ca este o tasta mai speciala, cu o sageata pe ea. Nu ai rezistat tentatiei si ai incercat sa vezi ce se intampla. Si minunata ti-a fost descoperirea! Si de atunci textele scrise de tine apar asa:

asa
cum numarul
zecimal
999
precede numarul
zecimal
1000
numarul
septimal 666
precede
numarul s
eptimal
1000
aceste
doua
numere
septimale
joaca…

Speram sa nu-ti vina ideea sa scrii vreo carte! Te rugam, pentru binele planetei, nu!

Comentarii Facebook

2 Comments

  • aia-iai! cum am putut sa uit de ei?! Banuiala mea este ca sunt tot aia de la punctul 1, in varianta cand au atins din greseala caps lock-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.