Oameni distruşi de michiduţă

Ti-am dovedit cum a prevestit Ion Creanga (marturisesc ca mi-a venit sa scriu iCreanga) despre michidute. Daca nu-ti amintesti reciteste “Din lumea michidutelor”.

Un lucru e clar: oamenii-s din ce in ce mai distrusi de michiduta. Imi vine sa-ti povestesc intamplari traite de mine personal (pleonasm, stiu!). Ma abtin cu greu, nu stiu cat mai reusesc.

Intr-un pps care circula pe net este adusa in atentia noastra si o afirmatie a lui Einstein. Inainte de a-ti da afirmatia lui, sa lasam pozele sa vorbeasca (disclaimer: am zis “oameni”, da? chiar daca in poze apar mai multe oamene):

 

La o cafea…

 

La masa…

 

O vizita la muzeu…

 

La un suc…

 

O minunata zi la mare…

 

Sustinand echipa favorita…

 

Socializare in timpul unei calatorii…

 

La intalnire…

Albert Einstein spunea odata:

“Mi-e teamă de ziua în care tehnologia va depăşi interacţiunea umană.
Lumea va avea o generatie de IDIOŢI.”

Comentarii Facebook

2 Comments

  • eu pe unde am umblat oameni ca astia din pozele tale n-am vazut, nici la cafenea, nici la muzeu, nici pe strada…asa ca tind sa cred ca pozele tale daca nu-s facute de tine personal ci doar culese de pe internet nu prea au valoare…iar ca sa faci oamenii “distrusi de nustiucine” mi se pare ca nu prea ai dreptul atata timp cat si tu la randul tau folosesti tehnologia de cate ori o ai prin preajma sau ai ocazia… atat am avut de zis

  • Este si hiperbola o figura de stil. Si totusi nu ti se pare ca exista tendinta spre abuz?

    Eu nu am zis ca toti care folosesc tehnologia (in particular smartphone-urile) sunt distrusi. Ci cei care o folosesc intr-un anume fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.