desenez.net – drept la replică

Dupa cum se stie, desenez.net este un site care reuneste desenatori din toata tara, si – de ce nu? – din toata lumea. Domnul administrator de acolo, adica frăţânele meu, tine foarte mult la originalitatea desenelor si la autenticitatea lor. In traducere libera: daca simte ca cineva posteaza desene care nu-i apartin, taie si spanzura pe ei – prima data desenele, iar apoi si conturile.

Respectele mele pentru munca depusa.

Ceea ce ma face insa sa scriu este alt lucru: am postat si eu odata un desen, dar mi-a fost sters de catre domnul administrator. Atat desenul, cat si contul!

Asadar, in temeiul legii audiovizualului nr. 504/2002 si a deciziei nr.114 din 14 octombrie 2002 privind dreptul la replica si rectificare, avand in vedere actiunile denigratoare ale adminului desenez.net, sunt pus “in postura” de a-mi apara reputatia si onorea defaimate, facand urmatoarele 7 (sapte) precizari:

1. desenul era realizat, fara doar si poate, de catre subsemnatul!!!

2. desenul nu incalca politicile site-ului: era un desen decent, o opera de arta care infatisa o vaca.

3. pentru a nu produce confuzie (pentru a nu se confunda cu o pisica), am scris pe capodopera cu litere de-o şchioapă: VACĂ

4. desi adminul a considerat desenul ca fiind de o calitate submediocra, trebuie subliniat faptul ca userii de buna credinta ai site-ului (doi la numar!) l-au considerat haios si chiar – citez – “cel mai tare desen”.

5. intr-adevar, pe lumea asta sunt si oameni invidiosi, ursuzi si rautaciosi. Unii din acestia au fost si pe desenez.net si au vorbit impotriva desenului, nefiind dornici de a aprecia talentul. Parerea mea este ca admin nu trebuia sa se lase influentat de catre acestia, chiar daca formau o majoritate covârşitoare.

6. pentru a dovedi talentu-mi innascut si simtul artistic timpuriu voi posta in continuare 7 (sapte) opere din frageda-mi pruncie.

7. recunosc, ultimul desen este pontanism.

PS. Frate-meu, multam fain pentru logo-ul de pe desenez.net. :p

Comentarii Facebook

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.