Caut cartea “Nu tot ce luceşte este aur”!!!

Caut cu disperare cartea “Nu tot ce luceste este aur“, autor: John MacArthur. Nu am mai gasit-o la nici o librarie, nu se mai tipareste. Daca ai simtit ceva tsunami pe internet, eu sunt de vina – l-am scuturat de vreo saptamana din temelii. Se pare ca nu este timp sau nu sunt resurse pentru a tipari in continuare cartile bune. Titlul in engleza este “Fool’s Gold” (ce fain era sa se traduca cuvant cu cuvant tiltlul!).

De aceea, daca stii pe cineva care are cartea (preferabil in Oradea) si este dispus a o imprumuta spre xeroxare, te rog sa-mi faci de cunocut! Multumesc!!!

Mentionez ca imi doresc tare mult sa am aceasta carte pentru ca are doua capitole despre (impotriva a) doua carti pur umaniste/cu influnete new age cu care m-am pricopsit: Rick Warren – “Viata condusa de scopuri” si John Eldredge – “eu, Barbatul” (despre “eu, Barbatul” am scris aici: https://www.alexb.ro/2012/06/citit-eu-barbatul/).

Pentru ca daca tot le-am citit pe acelea, socotesc ca este cel putin onest sa citesc si celalalt punct de vedere. Si John MacArthur este totusi un nume sonor in cercurile crestine, nu-i asa?…

Comentarii Facebook

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.