Stările aşteptării

Disclaimer. Postare despre baieti.

Cand astepti pe cineva, la un loc (pre)stabilt, de multe ori se intampla sa parcurgi urmatoarele stări:

1. Grija de a ajunge tu la timp :: sa nu cumva sa intarzii, sa nu carecumva sa astepte celalalt dupa tine. A fi punctual nu inseamna doar sa ajungi al fix, ci cu cateva secunde mai repede.

2. Indoieli cu privire la ceasul tau :: “oare merge bine ceasul meu?”; ajungi la concluzia ca poate este cu cateva minute inainte

3. Indoieli cu privire la locul intalnirii :: “oare am inteles bine? aici trebuia sa ne intalnim?”

4. Indoieli cu privire la ora de vara/iarna :: “oare s-a schimbat ora si nu stiu eu?”

5. (Re)Definirea lungimii minutelor :: cu riscul de a tachina, te-ai pus si l-ai sunat. Ti-a spus “intarziu 5 minute”. Avand in vedere cat a trecut deja, te gandesti cu groaza la ce unitate de masura foloseste el pentru un minut. Una romaneasca, deci “5 minute romanesti…”

6. Ora carei tari? :: nu mai ai nedumeriri cu privire la ora de vara/iarna, ca ar fi trebuit sa ajunga dupa cel tarziu o ora. Este momentul cand stai sa te gandesti daca nu cumva a fost in concediu prin ceva tara cu ora mai defazata si i-a ramas ceasul fixat asa…

7. Apare. Nu poti sa crezi! :: Apare si el! In sfarsit. Si este jovial. Pentru ca tot timpul cel care intarzie este mai jovial decat cel care asteapta. =)) Ehh, punctualitatea – virtutea celui plictisit.

Si, da: este mai frumos sa astepti o fata. Esti scutit de toate aceste intrebari, pentru ca “e fata.”. Si ce sa mai pui, ca mai este cate una punctuala! Desi nu-i fată de neamţ cu ceas elveţian.

Comentarii Facebook

1 Comment

  • Iată de ce nu-i rău să porți cu tine instrumente valoroase.
    Un telefon (așa am făcut recorduri de nedoborât la Snake…), un pix și-o agendă (poți să faci și lucruri serioase sau măcar schițezi a plictiseală ce-ți trece prin cap sau prin fața ochilor), o carte (nu cine știe ce, din aia ce nu obosește procesorul), laptop (dacă permite locul) ș.a.m.d… Depinde ce și unde… și mai ales pe cine. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.