Nuntă faină

Iata ca se poate sa fie o nunta la care:

– mirii sa surprinda placut prin prezenta cu cateva minute inainte de ora anuntata pentru inceperea programului. Intr-un cuvant: “punctualitate”.

– mirii sa vina cu o masina normala. Adica sa nu dea impresia ca daca le-ar fi venit ideea sa inchirieze un elicopter, arfi facut si una ca asta!

– sa nu fie “domnisori si domnisoare de onoare”. Chiar asa! Adica cum?! Celelalte sunt fara onoare??? (vorba cuiva…)

– sa nu fie uz de abuz de impopotonari fara rost.

– pastorii (chiar daca au vorbit mai multi) sa aiba fiecare ceva clar de spus, logic, pe puncte, usor de tinut minte. Avand in vedere ca mirii sunt iubitori ai cifrelor, oare asa or fi dat instructiunile?…

– pastorii sa nu ne faca farsa cu sfarsitul predicii (de la jumate incolo sa-ti tot spuna ca mai au doar un text”). Respect!

– pastorii sa inteleaga ca au ceva de transmis mirilor, nu sa creada ca au datoria la nunta sa descalceasca toate problemele lumii crestine sau nu numai (de exemplu, unii au mania sa aminteasca despre homosexualitate chiar si la nunta. Oare aceia au impresia ca noua nu ne este clar ca mirele si mireasa este cat de poate de un el si o ea?! La faze din astea ma simt luat de fraier.)

– adunare in stare sa cante cateva cantari comune (mai cu seama cantarea de deschidere).

Iata ca se (mai) poate!

Felicitari, Dani si Sanda! Sa fiti o familie binecuvantata!

Comentarii Facebook

3 Comments

  • ne bucuram ca te-am putut surprinde intr-un mod placut, si ca n-ai ramas degeaba sambata pe plaiurile oradene.la elicopter s-a gandit si sanda, iar eu la un avion d-asta asa, de 2-3 persoane, da e strada cu sens unic si n-aveam nici loc de aterizare, ca tundeam cablurile de curent.
    Oricum, si noi am ramas placut surprinsi sa te vedem la 4 ace, ca de obicei n-ai numa cate unu la tine :P.

  • te asigur ca mirii sunt gata cu cel putin o jumatate de ora inainte la orice nunta dar asa e traditia sa astepti sa se mai adune lumea. De ce sa incepi nunta la ora fixa, oaspetii trebuie sa se relaxeze daca eventual vin de departe, sa bea o gura de apa sa mai stea de vorba, ca la nunta, n-are rost sa fugaresti lumea cu ora fixa :))

    ce inseamna masina normala, limuzina-i anormala? e muuult mai comod sa urci mireasa in limuzina fara sa-i sifonezi rochia decat sa o ingramadesti ca vai de lume intr-o masina mica :)

    sa mai continui?

  • poti continua linistita. Am negat eu ce spui tu?

    cred ca orice miri vor ca nunta lor sa fie unica. cei la care am fost eu au reusit. si a foat si faina pe deasupra.

    ceea ce zici tu se intampla peste tot. nu (mai) iese cu nimic in evidenta. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.