Mi s-a manelizat calculatorul

Nu stiu cum este la voi, insa la mine daca lipsesc o zi, doua de la birou se intampla lucruri stranii.

Ca de exemplu, azi. Vin, inocent si nevinovat, la lucru… Dau drumul la zeu calculator, pun castile pe urechi si numa’ ce ma plesneşte: “2 bani, 10 bani” sau nu mai stiu cum zicea… Si, spre disperarea mea, se repeta din cand in cand.

Asta-i mai grav decat sa te virusezi! Plus ca iti dai seama cat o fi suferit sarmanul calculator, avand in vedere ca el e obisnuit cu chitara, nu cu manele (unii ar zice ca nu-i manea, fi-le-ar rusine!)?!

Oripilat de cele intamplate si foarte atent sa nu observe tovarasii de birou asemenea treaba, am rezolvat problema. Dar peste zi, cand m-am intors din pauza maneaua era iar acolo! Acuma asta-i de rau! Inseamna ca unul din calculatoarele tovarasilor este virusat… sau cum e posibil una ca asta?!

Am rezolvat din nou problema… fara sa ma plang, bineinteles.

Nu inchei fara a mentiona un lucru: am observat o oarecare insatisfactie si/sau neimplinire pe faţa tovarasilor. Asta ma face sa ma intreb, la ceas de seara, oare nu ar fi fost spre deliciul lor sa fi… de fapt, lasa, e mai bine cum am facut. :p

Comentarii Facebook

1 Comment

  • Nu te planjeee, ca nu esti nici pe departe injer de lumina. S-or stins demult pixelii albi in tine(remember elefantu rozosin, biletelele a la nuti udrea and so on)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.