Dii, maşina, diiiii!!!

Bă, baiatule, avut-ai masina cat de cat de treaba. Nu era ea cea mai faina masina, dar mergea. Mai ales pentru drumurile dragii noastre patrii, era ok.

Dar de-o vreme se incapataneaza de parca ar vrea sa dea ortul popii! Vezi? Abia trage, isi da duhul, măi! Bagi piciorul in acceleratie si ea nu se prea sinchiseste.

Ar fi de luat in considerare urmatoarea idee: pune lanturi si pedale ca la bicicleta; si da-le sa pedaleze si celorlalti colegi de drum – cel putin o sa le piara cheful de ras ‘despre’ masina ta!

Da’ si tu esti culmea! Tot ţâţâieşti acoalea, de parca ea se lasa impresionata de tremuraturile tale. Da’ ce-i masina?! Cal? Mai bine schimba-i volanul cu ghidonul de la bicicleta, ca sa fii in elementul tau.

Iti dai tu seama ce-ai ajuns? Cand vezi un TIR in fata sa-ti vina sa te rogi sa traga “din intamplare” pe dreapta, ca altfel cine stie cum o sa-l depasesti…

Mergi cu o viteza asa de orbitoare, ca te-ar putea depasi un trabant daca ar fi sufiecient de nervos. Dar asta nu ar fi problema mare, ca si trabantu-i masina… Dar te-a depasit un logan; asta da moment penibil!

Auzi, am o idee: ti-as edita voice pack-ul de la iGO. In caz ca depasesti viteza legala, sa zica asa: “WOW!!! Ai depasit limita de viteza!” si sa aplaude. Nu s-ar intampla prea des, dar ti-ar fi un motiv de reala bucurie. :))

Ti-a trecut prin cap ca poate o fi de vina motorina. Ai dedus lucrul acesta, avand in vedere urmatoarele fapte. Ai mai avut in rezervor motorina de saptamana trecuta. Acuma ai facut plinul. Cand ai urcat muntele, masina consuma din motorina veche, de aceea mergea greu. Cand ai coborat, masina consuma din motorina cea noua… si asa-si dadea drumul de numa’ numa’!!! Scuza-mi indrazneala: nu ti se pare ca-i o logica ce nu ar putea fi acceptata fara rezerve?… :p

Auzi, mai bine ai vinde-o. Masina, da! Despre ea vorbesc! Si sa-ti iei un trabant… Ahh, nu-i bine. Nu ai bani pentru a plati diferenta, am inteles.

In tot raul si-un bine: radarele n-au sanse sa te prinda pe picior gresit. Totusi nu te aventura pe meleaguri cu viteza minima obligatorie.

Ce sa mai… “Cum e turcu, e si pistolul” zicea o vorba romaneasca. Clar! Masina de ardelean…

PS. Cu AlexB vorbesc! Bine, mă, că ai cort!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.