• RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

O descoperire senzaţională în facebook

AlexB marți, 29 mai 2012, 18:49 3 comentarii

Facand niste sapaturi arheologice in zona faceebok, am facut o descoperire extraordinara, descoperire care sper sa revolutioneze modul de utilizare a facebook-ului.

Desi existenta paginilor facebook nu era un lucru greu de dovedit, multa lume (chiar si dintre veteranii facebook-ului, sa nu vorbim despre utilizatorii utilizatii de rand) nu stia unde este bumbul care trebuie apasat pentru a crea o pagina facebook.

Am sa dezvaluiesc misterul. Iata unde este ascuns linkul!

Fix pe prima pagina! Sau in footerul oricarei pagini. Aici, este drept, de cele mai multe ori doar cu iuţime de mouse poti ajunge…

 

Daca reprezinti o trupa de muzica, o organizatie, o celebritate sau cine mai stie ce, da-i click pe linkul acela si vrajitorul facebook te va indruma. Este la fel de (ne)gratuit ca si crearea unui cont!

In alta ordine de idei, daca esti trupa de muzica, biserica, organizatie, asociatie sau altaceva, NU te mai obosi sa-mi dai friend request. Ca nu primesc! Eventual te parasc la facebook ca dai add la necunoscuti.

Fa-ti o pagina si-ti dau eu like daca ma intereseaza!!! Ce-i asa greu de priceput, omule bun???

Si totusi, care ar fi ratiunea ca sa-mi dai add, chiar daca reprezinti altceva decat o persoana fizica? Aaaaaa, ai avea acces la datele mele personale si poze! Nu, numa’ multam fain! Hai pa!

   

Comentarii Facebook
Publicat in: Săgeţi şi ghimpi

3 comentarii pana acum. Si tu poti sa comentezi!

 1. GhitaB spune:

  Cunosc și eu pe cineva care făcea din astea. Neplăcut, ce-i drept.

 2. Christine spune:

  Fie vorba între noi…am primit o grămadă de cereri de la “prieteni” cu nume cam așa: AZSMR Bucov, AZSMR Banat etc și mă gândeam că orice persoană poate să își facă cont cu nume cam așa și să afle mult prea multe despre mulți. Cum spuneai și tu, CIUDAT!

 3. AlexB spune:

  Stii ce este si mai haios? Cand unul din acesta cu nume pompos posteaza pe cate un grup cu nume la fel de pompos linkuri spre o pagina (pagina facebook, sa fiu bine inteles!) cu nume la fel de pompos…