• RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Group-uri facebook :: Plan B

AlexB marți, 22 mai 2012, 7:19 3 comentarii

Am incercat cu vorba buna sa spun ca as dori sa fiu intrebat inainte de a fi adaugat intr-un group facebook. Nu de alta, dar nu este cel mai placut lucru, sa patesti ce am patit eu iarasi: am lipsit cateva zile si m-am trezit cu o gramada de notificari/emailuri din pricina ca un friend s-a gandit el ca mi-ar pica bine sa ma adauge intr-un group. Cu care n-am nici o legatura, evident.

Ca sa intelegi despre ce vorbesc:

Nu stiu cat a trebuit sa (se) gandeasca pentru a ma adauga intr-un  grup de poezie, de exemplu.  AlexB, marele poet! Printre poeziile pe care le-am recitat retin “Catelus cu parul cret” si “Eu sunt un copil cu par balai”.

Dar este clar ca nu a gandit de doua ori inainte sa ma adauge intr-un grup de publicitate, cu care iar am mare legatura!!! Cat cu studierea paramecilor!

Asadar, am schimbat tactica: eu nu mai ies din group-uri, dar am inceput sa “spamez” cu linkuri de pe blogul meu. Ca doar nu-i greu, daca ai 3 minute libere, poti posta cel putin 30 de linkuri.

Beneficiile ar fi:

– mai ajunge cate unul pe blog

– se enerveaza si ceilalti pe care friend-ul s-a gandit sa-i adauge

– pana la urma, asa cum m-a adaugat ma va si scoate. :)) (SPER!)

– pe viitor se va gandi de doua ori inainte sa ma adauge in tot felul de grupuri ambigue.

In concluzie, adaugati-ma in grupurile de chirurgi, dentisti, mecanici, culegatori de capsuni, maturatori de strada, fotbalisti. Orice!

Ca (si cu) pruncii cei mici…

UPDATE: Am practicat invataturile. Functioneaza like a charm!!!

   

Comentarii Facebook

3 comentarii pana acum. Si tu poti sa comentezi!

 1. Codruţa spune:

  Subscriu. Cerem răscoală, dom’le!! Să sară toți cu furci și topoare!

 2. GhitaB spune:

  Nu-i rea ideea. Cam pe același principiu merg și eu când accept pe oricine prieten pe Facebook. Consumatorii de reclame sunt un bun în care nu trebuie să dai cu piciorul. :D :P

 3. eutih spune:

  hahaha – AlexB, felicitări pentru strategie!