Citit: “Ce ne dezvăluie faţa”

Am terminat de citit cartea “Ce ne dezvaluie faţa”, autor Rodney Davies, 206 pagini.

Nu, nu este despre facebook; dar se poate citi cu facebookul in fata. Chiar recomand.

Este despre cum poti recunoaste trasaturile de caracter ale unei persoane dupa trasaturile fetei.

Ar mai trebui sa-mi gasesc o carte despre cititul in palma, una despre limbajul non-verbal si una despre ce ne dezvaluie scrisul… si acela as fi!

Cuprins:

Introducere
1. Istoricul descifrarii trasaturilor fetei
2. Fata de criminal si tipurile constitutive
3. Formele fetei
4. Punctele de varsta ale fetei
5. Parti si proportii
6. Urechile
7. Fruntea
8. Sprancenele
9. Ochii
10. Nasul
11. Gura
12. Barbia, maxilarul si umerii obrajilor
13. Liniile obrajilor, tenul si alunitele
Postfata

Si, daca mi-am facut un obicei din asta, iata cateva citate:

Fiintele umane s-au privit dintotdeauna fata in fata, iar aceasta contemplare trebuia sa conduca repede la presupunerea generala ca fata oglindeste sufletul.

S-a remarcat adesea la cupluri care traiesc in armonie si in care ambii soti au interese comune, aparitia treptata a unor asemanari ale fetelor si ale aspectului lor, astfel incat sunt uneori luati drept sora si frate.

Esentele naturii se rezuma la patru elemente sau substante originare, Focul, Aerul, Apa si Pamantul care sunt indestructibile si eterne.

Daca cineva, in totul sau in parte, seamana cu un animal, el (sau ea) va semana, in mod necesar, in mai mica sau mai mare masura, si ca temperament cu animalul respectiv. (LOL)

Animalele cu care oamenii prezinta in general cele mai mari asemanari sunt cele pe care si-ar dori mult sa le creasca, cele ale caror carne o mananca sau cele pe care le calaresc. Astfel asemanarea creste. (LOOOOL)

Daca aveti o fata rotunda sunteti, probabil, lipsit de energie, inclinat mai curand spre lene, preferand sa lasati pe maine ce trebuie sa faceti azi.

Daca aveti o fata patrata sunteti, probabil, o persoana dura, hotarata su un mod agresiv energica. Stigati adeseori, iar vocea va este stridenta.

Fata de tip Foc – fermecator si agreabil cand va convine, dar si foarte uracios cand va pierdeti autocontrolul.

Fata de tip Aer – temperament luminos, voios.

Fata de tip Galeata – Buzele rosii contureaza frumos o gura mare ceea ce ii confera femeii un aspect foarte senzual. Iiubiti oamenii si va place societatea lor; aveti pentru acestia numai ganduri bune. Aveti curiozitate pentru multe domenii, dar mai mult decat oricare va atrag artele. In special va place cantecul.

Sprancenele simbolizeaza tipul emotional al omului.

Buzele uscate, subtiri si palide denota cruzime, fire razbunatoare si lipsita de pasiune, in timp ce buzele mai pline, mai umede si mai rosii tradeaza o fire mul mai calda, mai iubitoare si, in consecinta, prevestesc o viata mai fericita.

O frunte inalta denota o minte iute, inteligenta, in timp ce o frunte larga un orizont larg si vederi deschise.

Se prea poate ca unii sa-si ascunda urechile tocmai pentru ca intuiesc semnificatia lor.

Urechile ideale sunt mari, se intind intre sprancene si baza nasului, sunt lipite de cap – denota o persoana foarte inteligenta, modesta si cu sanse in viata.

Daca urechile nu ajung pana la nivelul ochilor, aceasta denota o persoana cu inteligenta inferioara.

Urechile departate de cap simbolizeaza o copilarie nefericita.

Lobii mari (ai urechilor) sunt si un semn de viata lunga. Cititorul a observat, probabil, ca persoanele in varsta au lobii urechilor de mari dimensiuni.

Urechile fara lobi sunt cele mai nefaste. Ele semnifica o gandire triviala, palceri josnice, greutati in inaintare si o viata scurta.

O linie a parului in forma de M indica o fire artistica, posesorii find sensibili la desen, forma si culoare.

Cei care nu au cute pe frunte sunt grei de cap, imaturi si traiesc putin. (LOL)

Sprancenele groase indica o personalitate puternica.

Sprancenele foarte sus situate denota o atitudine iresponsabila.

Sprancenele drepte tradeaza o persoana practica, onesta.

Oamenii cu sprancene subitiri tind sa pluteasca in deriva in viata, fara vreun sens sau scop.

Pensarea sprancenelor: Astfel de sprancene modificate nu schimba eul interior al femeii (sau al barbatului), dar furnizeaza date mincinoase celor din jur.

Ochii stralucitori, vii, caracterizeaza o persoana isteata si vioaie. O privire stralucitoare si, totodata, directa si patrunzatoare este o privire care nu admite sesupunerea.

Ochii foarte departati sugereaza un intelect diminuat, chiar stupiditate.

Femeile cu ochii mici au tentinta de a fi cicalitoare si pretentioase, dand totodata dovada de o mare fidelitate fata de sotisi de membrii familiei lor.

Ochii negri sunt asociati cu insusiri precum caldura afectiva, deschidere sufleteasca. Oamenii cu ochii negri sunt mai putin sensibili la durere decat cei cu ochi de culoare mai deschisa.

Ochii albastri denota o persoana mai calma, mai ponderata.

A mers vestea ca cei cu ochii verzi sunt individualisti curajosi si voioisi, figuri temerare, inteligente si inventive.

Nasul scurt denota o persoana mai libertina, mai putin responsabila si, intrucatva, nedemna de incredere, si careia ii place sa se bucure de viata. Asemenea oameni agreeaza promiscuitatea si nu ezita sa ocoleasca legea daca este necesar.

Posesorii unor nari largi, evidente, se caracterizeaza prin moralitate scazuta, aversiune pentru munca si pasiune pentru jocuri.

Un nas al carui varf se indreapta in jos, spre gura, denota o persoana hipersenzuala, ale carei necesitati in aceasta sfera sunt acute si cer o satisfacere neaparata. Este de asemenea egoist, zgarcit si nu prezinta incredere.

Nu se recomanda sa aveti relatii de afaceri sa sa acordati imprumuturi unor oameni cu nas paros.

O gura mare semnifica o fire deschisa, extravertita, generoasa. Femeile cu gura mare par sa se impuna mai usor decat barbatii cu acest tip de gura. Ele reusesc in special in industria de divertisment si in afaceri.

Daca buza de sus este mai plina decat cea inferioara, ea semnifica o fire pasionala, in timp ce o buza inferioara mai groasa denota o mare nevoie de iubire, dar o capacitate redusa de a raspunde la dragoste.

Cand zambetul dezgoleste atat dintii de sus cat si cei de jos, posesorul are o fire deschisa, corecta si generoasa. In acelasi timp, si femeile cu simt moral deficitar au acest tip de zambet.

O barbie lata, rotunda, simbolizeaza generozitate, caldura afectiva, apropiere de oameni si mult umor.

O faţă lipsita total de alunite denota absenta scanteii launtrice. Alunitele situate pe obrajiindica preocupari intelectuale si o oarecare timiditate.

O alunita norocoasa pe spranceana dreapta sau deasupra ei este foarte favorabila. Ea prevesteste un succes apreciabil dupa ani de munca, cheaia succesului constituind-o hotararea persoanei respective de a nu ceda, indiferent de riscuri.

Sa nu va supere, deci, prea mult faptul ca propria dumneavoastra fata prezinta unele deficiente; su sunteti singurul.

 

PS. Dupa cum lesne poti observa, daca citesti cartea asta, cam greu o sa te poti uita normal la un om… Am citit-o pentru ca am primit-o, si asa-i frumos, sa citesti daca primesti o carte. Dar n-o recomand nimanui…

Comentarii Facebook

4 Comments

  • din toate afirmatiile de genul acesta, cred ca cel mai adevarat e cuvintul “probabil” .. =)

  • :))) m-ai facut sa ma uit in oglinda……..iar ca si concluzie spun doar ca :) dintre toate iau ce imi place (ca asa se face de obicei)….imi place aia cu viata lunga(nu stia autorul ca se numeste viata vesnica), voiosenie, curaj, inventivitate…iar daca trec si pistruii la alunite atunci scanteia launtrica provoaca un adevarat incendiu :))

  • si daca am alunita pe spranceana stanga nu mai am succes?!?!?!:)))
    se dubleaza anii de munca?:))))
    faina treaba pe aici;)
    spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.