Tot mai rău fără rău…

Nu-s de acord cu vorba din titlu, dar azi dimineata mi-am dat seama ca uneori parca ar fi adevarata. Parca…

Ce s-a intamplat. Ies din bloc. Desi nu-mi prea cunosc vecinii, atata lucru tot sunt si eu in stare sa observ: cam putine masini in parcare. Ma uit la ceas, pare ok. Ma gandeam ca poate m-am trezit mai tarziu fara sa-mi dau seama. Mai, da’ unde or fi plecati astia?!

Ca o paranteza, e bine de stiut ca urmaresc sa ma duc la serviciu cu ceva timp mai devreme un pic din cel putin doua motive: sa nu fie aglomeratie in trafic si sa-mi gasesc mai usor loc de parcare.

Bun. Ajung in prima intersectie mai serioasa. Da’ crezi ca se poate iesi? S-a spart conducta azi inainte de vreme! Da’ ce i-a apucat azi pe toti, mah? Ma uit la ceasul de la masina. Este aproximativ ok si acela, adica delta t dintre el si cel de la telefon nu depaseste o anumita limita de eroare. Nu-i bai, citim emailurile intre timp…

Sa nu va spun ce agresivi erau soferii in trafic! Gandeai ca le-a mai taiat Guvernul inca 25% din salar la toti! Ai de viata mea! M-am si nimerit intre doua fete: aia din fata era pierduta, numa’ nu pleca de pe loc cand trebuia, de la aia din spate tot ma asteptam ca amu-amu imi da un şut. Bag de seama ca astea in loc sa se uite in oglinda-oglinjoara pe la semafoare (cum e normal sa faca o fata), isi butoneaza telefoanele de numa’ numa’. Nah, ma gandesc, au mai multe emailuri decat mine.

Vin tot felul de ganduri: pai, daca azi este 7 martie (La multi ani, Mariana!), sunt mari sansele ca maine sa fie 8 martie. Pffff, sa vezi maine prapad! Mai bine imi iau zi libera.

Cand ajung, imi dau seama ca, spre deosebire de parcarea de la bloc, aceea de “langa” birou este aproape plina. Hmmmm… deci omenirea a venit mai devreme la lucru azi. Tot ma socotesc: s-a schimbat azi ora sau ce, mah? Nu, ca aia se intampla de obicei in weekend.

Toata ziua am trait cu nedumerirea asta. Ce s-a putut intampla in dimineata 7 martie 2012?

Adica, ce sa vezi? Mai spre seara am aflat si eu: a fost cazut facebook-ul! Si-apoi oamenii s-au gandit ca poate doar acasa nu le merge si incearca de la birou, poate-poate acolo merge. Nah, deci, nu a fost ziua harniciei astazi, asa cum ar fi parut la prima vedere, a fost doar ziua in care a cazut facebook-ul

Nedumerire dumirita. Pot sa dorm linistit la noapte.

PS. Stim, stim: sunt si exceptii. Asa, ca sa nu avem probleme cu unii vecini care erau la birou la o ora tare matinala. :P

Comentarii Facebook

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.