Un an :: dare de seamă

Azi se implineste un  an de cand am dat drumul la acest blog. M-am uitat un pic in urma sa vad ce-am facut pe blog in acest an.

Ca si cifre: am scris 181 de postari, deci aproape una la doua zile. O fi mult, o fi putin? Sa va aud pe voi…

Anul trecut am incercat sa pun la dispozitia celor care le place sa citeasca Biblia, cate un test cu intrebari biblice pe care l-am facut la sfarsitul parcurgerii fiecarei carti. Sper ca unora dintre voi v-au fost utile (comentarii la articolele respective nu am prea primit, dar sper ca au fost utile. Speranta moare ultima). Gasiti intrebarile la categoria “Întrebări din Biblie“.

Tot in aceasta sfera, a studiului biblic, am mai scris cate ceva ce avea legatura in primul rand cu partea din Biblie pe care o citeam in data respectiva. As aminti cateva aici:
– Eva si Adam… si decalogul
:: sau ce porunci din decalog au calcat primii oameni cand au mancat din fruct
Broaştele faraonului şi suita lor :: despre zeii egipetenilor
Planul salvării în Pentateuh :: Planul de salvare urmarit in primele 5 carti ale Bibliei
Cortul Întâlnirii – Lege şi Har :: pot exista Legea si Harul impreuna sau nu-s compatibile?
Geneza – cheia Apocalipsei :: cateva principii fundamentale ale interpretarii ultimei carti a Bibliei descoperite in… PRIMA carte
Iosif şi Isus :: Asemamari intre viata lui Iosif si a lui Isus
Vrei să fii înţelept? :: despre intelepciunea celui ce zideste pe Stânca

Despre ce am mai scris? Ooo, da! Despre dentisti. Fascinant lucru sa mergi pe la ei. Cei la care am mers mi-au cerut si o varianta electronica a povestirii pentru a o da la ce stiu eu ce revista de-a lor. De asemenea, au pus-o si pe site-ul lor.

Am scris si urat ar zice unii, batjocoritor ar zice altii. Eu zic ca am scris doar ironic, ironia la urma umei este buna. In general in categoria “Sageti si ghimpi” se regasesc acele postari.

Intentionam sa scriu si unele chestiuni mai tehnice, legate in primul rand de programare, dar nu prea am mai facut acest lucru, datorita faptului ca oricum, lucrurile acestea se gasesc pe site-uri specializate pentru acest lucru. Totusi, in categoria “De-ale calculatoriştilor” am pus unele informatii mai generale care sper ca sunt utile.

Sper ca am reusit si sa va fac sa zambiti prin postarile puse la categoria “Zâmbete şi voie bună“. Si tot cam acelasi gen sunt si “Pataniile si povestirile“. Că doar traim in Romania si cum iesi din casa, cum ti se intampla o gramada de lucruri care mai de care. Pacat nu este vreme sa le povestim pe toate.

Mai este si o alta “serie” de postari in care am incarcat sa rastorn unele vorbe pe care le-am auzit din mosi, stramosi, dar care in viziunea mea nu sunt correcte, prin urmare nu sunt deacord. Gasiti aici: https://www.alexb.ro/cuvant-cheie/cica/

Cam atata despre primul an in care am avut blog…

Ce-mi propun sa fac in urmatorul an pe blog? In ce ma priveste, planuiesc sa merg pe aceeasi directie, dar depinde si de voi in oarecare masura… Mai vedem.

Numa’ bine!

Comentarii Facebook

1 Comment

  • N-ai scris despre muzică! Că a fost adesea ”ptr cei cu urechi tari”, se iartă =d + 2 predici care-s mai greu de uitat;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.