O primire cuviincioasă

Un tovaras de birou a fost plecat in concediu… Nimic deosebit.  Azi se intoarce… Nimic deosebit. NU. Nu asa! Trebuie sa fie ceva deosebit. Hai sa facem ceva deosebit!!! Ce? Ceva legat de elefantul roz (o sa va povestesc altadata despre elefantul roz).

Ca doar si el mi-a facut o primire cuviincioasa cand m-am intors eu din concediu, convingandu-mi calculatorul sa-l lase sa schimbe tastatura si mouse-ul intre ele.

Asa ca, iata ce se poate face:

Muti icon-urile din partea stanga a desktop-ului in partea dreapta si invers. Preferabil sa faci asa incat dupa noua ordine mondiala sa fie asezate simetric in raport cu diagonala secundara a desktop-ului fata de pozitia initiala.

Bara de start de jos o muti sus.

Ca wallpaper pui o poza cu “picioarele in sus”. Am folosit un elefant roz.

Dupa asta te duci la display si schimbi la orientation sa fie “portrait (flipped)”. Poti incepe cu asta, daca vrei sa vezi cum este sa lucrezi cu capul in jos, sa vrei sa te dai spre dreapta si sa aluneci catre stanga, sa vrei sa urci in sus si sa te trezesti cobarand in jos (nu-i pleonasm, e exprimare poetica!).

Rezultatul a fost ceva de genul acesta:

Opresti calculatorul si astepti sa se intoarca.

Ca si bonus, mai poti printa niste circuite integrate pe o coala de hartie pe care o vei lipi pe monitor. Noua ne-a iesit asa:

Dupa ce ai facut trebusoara asta, se poate numi o primire cat de cat cuviincioasa. La noi “s-a filmat” scena. O prezint cu permisiunea actorului, tovarasul meu (permisiune == neinterzicere).

Multumesc D pentru prelucrarea foto a imaginii si pentru ajutorul la “asamblare”.
Multumesc R&F pentru ca nu ne spuneti la sefi.
Multumesc A pentru suportul tehnic.
Fara voi, un tovaras ar fi avut o zi aproape nedeosebita.
Poate.

PS. Multumesc, tovarase, pentru neinterzicere. :p

Comentarii Facebook

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.