Cică “Prima impresie contează”

Se zice in popor ca “Prima impresie conteaza”.

Nu-s de acord! Zic: “Ultima impresie conteaza”.

Argumente?

Ezechiel 18:20-24

20. Sufletul care pacatuieste, acela va muri. Fiul nu va purta nelegiuirea tatalui sau si tatal nu va purta nelegiuirea fiului sau! Neprihanirea celui neprihanit va fi peste el, si rautatea celui rau va fi peste el.

21. Dar daca cel rau se intoarce de la toate pacatele pe care le-a savarsit si pazeste toate legile Mele si face ce este drept si placut, va trai negresit, nu va muri.

22. Toate faradelegile pe care le-a facut i se vor uita! El va trai din pricina neprihanirii in care a trait.

23. Doresc Eu moartea pacatosului?! – zice Domnul Dumnezeu. Nu doresc Eu mai degraba ca el sa se intoarca de pe caile lui si sa traiasca?

24. Insa daca cel neprihanit se abate de la neprihanirea lui si savarseste nelegiuirea, daca se ia dupa toate uraciunile celui rau, s-ar putea sa traiasca el oare? Nu, ci toata neprihanirea lui va fi uitata, pentru ca s-a dat la nelegiuire si la pacat; de aceea va muri in ele.

Cine ceteste sa inteleaga.

Comentarii Facebook

3 Comments

  • Ca tot veni vorba de prima impresie…omul se uita la ce izbeste ochiul, pe cand Domnul se uita la inima!
    Si acum sa revin la subiectul tau, tind sa cred ca sfarsitul unui lucru e mai important decat inceputul lui; nu zic ca acesta nu conteaza, insa daca am aprecia cu adevarat ce trebuie apreciat, lucrurile ar sta altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.