Mens sana in corpore sano – întâlnire cu telespectatorii

Restaurantul „Cris” din Oradea a organizat ieri [19 iunie 2011], la Casa de Cultură a Sindicatelor, o întâlnire între Florian Chirilă, realizatorul emisiunii „Mens sana in corpore sano”, de la TVS, şi telespectatorii săi, printre invitaţii speciali ai acestei întâlniri numărându-se şi doctorul Doru Laza, care şi-a lansat, cu acest prilej, cartea „Manual Edenic de medicină naturistă profilactică şi terapeutică”. În final, toţi cei prezenţi la eveniment au fost invitaţi la o degustare de produse vegetariene, oferite de Restaurantul Cris, în holul de la intrarea în Casa de Cultură. (sursa: https://www.crisana.ro/stiri/actualitate-13/oradenii-interesati-sa-aiba-minte-sanatoasa-in-corp-sanatos-110934.html)

Am fost si eu acolo, dar nu prea am stat in sală… asa a fost treaba. Ma bucur insa ca am putut urmari filmarea integrala a evenimentului. Pentru cei interesati o postez si aici. Vizionare folositoare!

 


 

 

Comentarii Facebook

1 Comment

  • Felicitari tuturor organizatorilor si fie ca astfel de evenimente sa fie cat mai dese si in mai multe locuri . Succes .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.