Să auzim (numa’ de) bine!

Se spune ca o girafa privind lumea de sus, un elefant fluturandu-si suflatoarea si un magar dand din auzitori au mers la ORL. Cand i-a vazut medicul, uitandu-se peste ochelari,  a exclamat: “Meteahne vechi: gât, nas, urechi!”

Desi sunt cunoscute, merita repetate cateva măgării care trebuie evitate (asa a spus medicul):

– nu baga toate porcariile in ureche (chiar si betisoarele cu vata nu trebuie folosite pentru descoperiri speologice in ureche)

– cand te doare vreo ureche, nu-i voie sa ajunga apa in ea (pentru curatirea urechii se recomanda apa marina, dar nu si atunci cand te doare!)

– oricat de fascinante ar parea, nu folosi conuri din ziar aprinse (medicul le-a dat denumirea de “leacuri babesti. prostii.” – pacat! Ce distractie era sa-i dai foc la cap cateunuia!)

– daca te doare urechea, exista medic! (si el trebuie sa traiasca, iar tu nu cred ca vrei sa fii surd pentru o zi… sau mai multe)

Daca nu, cel mai probabil ca tot la medic o sa ajungi. Si ape canta-vor in urechile tale, si trenuri fugi-vor prin capul tau… mai ceva ca prin gara! Auzi-vei cum trosnesc sinele, auzi-vei cum şuieră si fluiera locomotivele. Si, cu putin noroc, stele (verzi) iti vor zambi!

Insa cel mai important este ca vei iesi de acolo auzind STEREO… High Definition!

PS. M-am gandit ce bine ar fi sa vrem/sa putem alege ce auzim. Sa nu-ti apleci urechea la orice. Sa ai o batatura in cot de ce zic altii…

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.