RCA: La care sa-mi fac?!

Inceputul de martie vine pentru fiecare aducand sarbatori, sarbatorite si sarbatoriti.

La mine insa, vine la pachet si cu plata RCA-ului, taxa de drum si plata domeniului pentru aievea (apropo, n-am inteles niciodata cine sunt cei care impart internetul…).

Si in ce priveste RCA-ul sunt o gramada de oferte pe piata. Din care sa alegi?

De obicei, cand compar ceva incerc sa aplic zicerea “cască holbanii pe ce dai banii”. Insa vorbind despre RCA, am un singur (alt) criteriu: care este cel mai ieftin. Punct. In cazul meu ofertele variaza intre 500 lei si 1900 lei, diferenta nefiind de nebagat in seama.

Anul trecut am cautat ofertele pe net, am gasit mai multe site-uri care te ajutau sa compari ofertele, pe urma am sunat la cateva firme de asigurari (din tonul cum mi-au raspuns unii, am priceput ca ma considera un fel de inspector de la finante sau de cine s-or fi temand ei cel mai tare…), am ales firma care mi-a placut, am mers la sediul lor, am incheiat asigurarea si “sa aveti o zi buna!”. Cam 2 ore si ceva a durat tot procesul acesta.

Anul acesta am gasit insa un site mai interesant: www.rca-ieftin.ro/compara.php. Am completat acolo datele de care era nevoie, am ales o firma de asigurari si am facut comanda. La sfarsit am primit un mesaj si un email in care imi ziceau ca o sa ma contacteze in 2 ore maxim.

Spre placuta mea surprindere, chiar m-au contactat dupa 40 de minute. Fata (foarte amabila) a verificat inca o data datele. Dupa ce mi-a cerut niste informatii suplimentare, mi-a zis ca este o alta firma la care as putea face comanda, mai ieftin. Bineinteles, i-am spus domnitei ca poate face schimbarea respectiva. A zis ca in ziua urmatoare voi primi foile.

In ziua urmatoare s-a prezentat la birou un baiat, mi-a inmanat hârţoagele, iar eu am fost constrans sa-i dau banii. Daca-i musai, e musai.

Ce m-a surprins placut inca o data a fost faptul ca dupa vreo ora dupa ce a venit curierul, m-a sunat fata “de la centru”: “Cum e? Au ajuns actele?”.

In concluzie: aceasi treaba anul trecut mi-a rapit peste 2 ore, anul acesta vreo 15 minute. Deci un avantaj ar fi timpul castigat, dezavantaj ar fi ca interactionezi cu mai putini oameni. De data asta, am considerat ca timpul e mai imporant.

PS. Nu am nimic de castigat prin faptul ca recomand rca-ieftin.ro. Am scris asta pentru ca ne-am prea obisnuit doar sa bagam de vina cand ceva nu merge cum ne dorim, dar uitam sa multumim celor care imbunatatesc lucrurile. Respect pentru rca-ieftin.ro! In cazul meu au facut o treaba excelenta!

Comentarii Facebook

2 Comments

  • “anul trecut mi-a rapit peste 2 ore” tre sa specifici ca 1,5h a fost cautarea unui loc de parcare! Si… inca o treaba; esti sigur ca doar 15 min a fost tot? 15 minute de care ???

  • ai fost cu mine. stii bine ca nu a durat o 1.5h cautarea locului de parcare. :P

    n-ai fost insa langa mine inainte de aia, cand am sunat la vreo 3-4 firme de asigurari. si aia am inclus in cele 2h

    si da, nu cred ca a durat mai mult de 15 minute toata treaba. :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.